TruckScout24 nu beschikbaar in vier nieuwe talen

TruckScout24, de internationale marktplaats voor bedrijfsvoertuigen, breidt zijn taalversies uit en is nu vertegenwoordigd met landspecifieke domeinen voor de bedrijfsvoertuigenmarkt in Zweden, Denemarken, Portugal en Griekenland.

Elk jaar zoeken meer dan 36 miljoen gebruikers wereldwijd naar het juiste bedrijfsvoertuig op TruckScout24. Met de nieuwe landendomeinen bereikt TruckScout24 nu nog meer potentiële kopers in Zweden, Denemarken, Portugal en Griekenland. “Met onze eigen domeinen in de landstaal creëren we vertrouwen en relevantie in de markt en kunnen we voor elk land een aparte nationale focus garanderen”, legt TruckScout24-directeur Boris Danne uit. “Als internationaal platform is de beschikbaarheid van verschillende taalversies uiterst belangrijk voor ons. Dit is de enige manier waarop we doelgerichte klanten over de hele wereld kunnen bereiken.”

Taalspecifieke marketing leidt tot meer verkoop

Met de nieuwe taalversies stelt TruckScout24 bedrijfswagen- en machinehandelaren in staat om nationaal, maar ook internationaal meer kopers aan te trekken. “Wij bieden onze dealers een eigen platform waarmee ze zichtbaar worden in de markt en dus gericht gevonden kunnen worden door geïnteresseerden,” zegt Boris Danne. “Met behulp van de landspecifieke domeinen kunnen wij nog beter rekening houden met de vraag in de respectieve markten en onze marketingmaatregelen afstemmen op de individuele behoeften van onze dealers.”

De nieuwe taalversies bieden TruckScout24-klanten de mogelijkheid hun voertuigen winstgevend op de markt te brengen en te profiteren van meer vraag en dus meer verkoop.

50 % meer vraag wereldwijd

TruckScout24 heeft in mei 2020 een volledig vernieuwde website gelanceerd. De vraag naar dealers van bedrijfsvoertuigen werd binnen een jaar met 50 procent verhoogd en het laadproces van de pagina’s werd aanzienlijk versneld, zodat met name het surfgedrag van potentiële kopers verbeterde: Gebruikers van mobiele apparaten brengen nu in totaal 30 procent langer door op het platform.

Over TruckScout24

Als onderdeel van de Machineseeker Group met meer dan 8 miljoen bezoekers per maand, is TruckScout24 een van de grootste online netwerken in de B2B-sector en een toonaangevende marktplaats voor gebruikte bedrijfsvoertuigen in Europa. Tot de belangrijkste aanbodcategorieën behoren de gehele transportsector, bouwmachines, landbouwmachines en magazijntechnologie. In totaal adverteren meer dan 3000 tevreden verkopers meer dan 100.000 voertuigen en machines op TruckScout24.

Adverteer ook uw voertuigbeheer op TruckScout24.

Meer informatie is te vinden op www.truckscout24.se, www.truckscout24.pt, www.truckscout24.dk und www.truckscout24.gr.