Internationaal netwerkevenement met Michael van Gerwen

Het eerste internationale dealerevenement van TruckScout24 en darts superster Michael van Gerwen

Na de succesvolle startevenement in Göttingen, eind oktober, vond op woensdag 6 november 2019 het tweede netwerkevenement van TruckScout24 in samenwerking met machineseeker.nl plaats. Meer dan 70 dealers en liefhebbers van bedrijfswagens ontmoetten elkaar in het Hotel van der Valk in Eindhoven voor een gezellige avond met eten en drinken.

Het evenement in Nederland is het eerste internationale evenement van de Machineseeker Group en heeft opnieuw de verwachtingen van alle deelnemers overtroffen: “We zijn blij! Ondanks de vele inschrijvingen in de aanloop verwachtten we niet dat er zo veel deelnemers zullen zijn. We zullen deze trend volgend jaar zeker voortzetten”, zegt Sven Schmidt, directeur van machineseeker.nl.

Meer dan 70 gasten hebben elkaar ontmoet in het Hotel van der Valk
Wie verslaat Michael van Gerwen #MvGChallenge?

Weer aan boord: TruckScout24 merkambassadeur en dartswereldkampioen Michael van Gerwen. In een interview gaf de drievoudige darts-wereldkampioen inzichten in zijn dagelijks leven en vertelde over toernooien, persevenementen en hotelkamers. Tijdens het evenement was hij niet alleen beschikbaar voor persoonlijke gesprekken en foto’s maar nam hij ook deel aan de exclusieve #MvGChallenge. Drie gasten kregen de unieke kans om Michael van Gerwen in een ronde darts te verslaan en een reis naar het wereldkampioenschap Darts in Londen te winnen. Ondanks het kleine voordeel van een verdubbeling van het aantal worpen mislukten alle deelnemers nauwelijks. Als troost kreeg de beste uitdager desondanks twee tickets voor het komende darts wereldkampioenschap.

Michael van Gerwen scoort het uiteindelijke winnende doelpunt

Het netwerkevenement was echter niet alleen interactief maar ook en vooral informatief. De belangrijkste thema’s waren de toekomstplannen van de twee online marktplaatsen en het individuele advies van de deelnemende dealers: hoe moet de perfecte advertentie eruit zien en hoe moet ik optimaal met inkoopaanvragen omgaan? TruckScout24 directeur Boris Danne was bijzonder blij Wilhelm Gillessen (Wilhelm Gillessen Verwertungen), Wilco Vink (Hulleman Trucks B.V.), Maarten van Laarhoven (Top Trucks B.V.), Didi Hermkens en de familie Bergs-Krijn (Leo Krijn Trucks B.V.) persoonlijk te ontmoeten.

Wilco Vink van Hulleman Trucks B.V. met Michael van Gerwen
Wilhelm Gillessen is blij over de mogelijkheid gezamelijk ideeën uit te wisselen
Maarten van Laarhoven von Top Trucks B.V. samen met Michael van Gerwen
Didi Hermkens van Leo Krijn Trucks B.V. met de regerend Darts Wereldkampioen