Michael van Gerwen en TruckScout24 – nieuwe reclamecampagne met de wereldkampioen darts

Michael van Gerwen in het hoofdkantoor van TruckScout24

Michael van Gerwen & TruckScout24

Michael van Gerwen is al sinds begin 2019 merkambassadeur van TruckScout24, het platform voor gebruikte bedrijfswagens.  Sinds vorig jaar ondersteunt TruckScout24 niet alleen de truiensponsoring, maar is ook sterk aanwezig tijdens de reclameblokken van het Darts Wereldkampioenschap.

Michael van Gerwen is bijzonder als testimonial omdat hij als Nederlander ook een belangrijke rol speelt voor de Nederlandse markt en de merkaanwezigheid van het platform versterkt.

De reclamecampagne 2020

Ook dit jaar heeft TruckScout24 weer iets bijzonders bedacht en samen met Michael van Gerwen nieuwe (TV) commercials en een adventskalender gerealiseerd.

De actuele opnames vonden begin december plaats in het kantoor van de Machinseeker Groep. Naast de huidige commerciële spot zijn er tal van video’s opgenomen voor de social media adventskalender. Dat zorgde voor actie op de set, want Michael van Gerwen werd sterk uitgedaagd. Voor het goede doel heeft de sympathieke Nederlander in verschillende uitdagingen een donatiebedrag weten te winnen, wat vrij respectabel is. De cheque wordt verstrekt door de Machineseeker Group en zal begin 2021 worden overhandigd aan de Make-A-Wish Foundation. De huidige spots worden internationaal uitgespeeld en de adventskalender wordt bovendien gepromoot op de social media kanalen van Michael van Gerwen. Een hoogtepunt voor de fans van de wereldkampioen en natuurlijk ook voor het TruckScout24-platform.

Hier kunt u de actuele spot bekijken: