4 nieuwe Atego’s voor Dematra

4 nieuwe Atego’s voor Dematra
Photo: transportmanagement.be

Het wagenpark van logistiek dienstverlener Dematra werd zopas verrijkt met 4 nieuwe Mercedes-Benz Atego’s van het type 1524, op maat gesneden voor het fijnmazige distributiewerk.

Natuurlijk beschikken deze trucks over een Euro 6-motor en zijn ze uitgerust met de Powershift automatische versnellingsbak van de derde generatie en een comfortzetel voor de chauffeur.

Over een paar weken zullen er nog 4 nieuwe Atego’s geleverd worden, wat het totaal op 8 brengt. Deze vrachtwagens zijn zowel ter vervanging als ter uitbreiding van het bestaande wagenpark. Dematra is al tientallen jaren trouwe klant van de Group Ghistelinck in Waregem en bestelde ook deze keer daar zijn vrachtwagens.

Van oudsher is Dematra uit Nazareth actief in de fijnmazige distributie over de hele Benelux. Elke dag stuurt de firma zo’n 60 distributiewagens uit voor de 24-uurs levering van 1.500 pakjes, palletzendingen of compleetladingen bij supermarkten, doe-het-zelf-zaken, etc. Dematra mag bedrijven als Samsonite en Quickstep tot zijn klantenbestand rekenen en heeft ook in de voedingssector een uitgebreide portefeuille uitgebouwd.

 

Auteur:
Transportmanagement3