Inschrijvingen: lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens houden elkaar in evenwicht

inschrijvingen

In de maand juli 2014 zijn er 34,8 % meer vrachtwagens onder 16 ton ingeschreven, waardoor het gecumuleerde aantal inschrijvingen tijdens de eerste zeven maanden van het jaar 2,3 % hoger ligt dan verleden jaar. Ook boven 16 ton werden er meer voertuigen ingeschreven: + 5,1 % voor de maand juli en + 15,12 % gecumuleerd sinds januari.

De situatie bij de lichte bedrijfsvoertuigen ziet er enigszins anders uit. Er lijkt stilaan een einde te komen aan de neergaande tendens van de laatste maanden want het aantal inschrijvingen in de maand juli ligt ‘maar’ 0,3 % lager dan vorig jaar. Toch blijft het gecumuleerde resultaat wel behoorlijk lager (-3,8 %) dan de eerste zeven maanden van vorig jaar.

 

Auteur:
Transportmanagement3
AS24-trucks_banner-898px-NL-transp